Kuussegats Boerenbruidspaar 2020 onthuld

VEGHEL/KUUSSEGAT - Peter en Anka Aarts zijn onthuld als het nieuwe Boerenbruidspaar van Kuussegat. De bekendmaking vond donderdag 7 november plaats tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters op CHV Noordkade. Rainier en Angeline Exters zijn hun getuigen.

Boerenbruidegom Peter is in Veghel geboren en getogen. Bruid Anka was ook in Veghel geboren maar groeide op in het Uiversnest oftewel Eerde. Samen hebben ze 2 dochters. Ilsa 13 jaar en Wies 11 jaar. Peter en Anka werken samen in het bedrijf Aarts Schilders. Zij werken daar voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Anka houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing van het bedrijf en Peter is accountmanager. Samen met ‘hun jongens op de werkvloer’ zorgen ze voor een mooi stukje vakwerk. In de weekenden houden Peter en Anka ervan om samen met vrienden en familie tijd door te brengen. Ze genieten ook met volle teugen van de vakanties met hun gezin en vakantievrienden. Een hapje en een drankje mogen hier niet bij ontbreken. Het Boerenbruidspaar houdt ervan om ook wekelijks met de getuigen naar voetbal te kijken.

Getuigen
Rainier en Angeline Exters zijn de getuigen van Peter en Anka. Rainier is geboren in Veghel en opgegroeid in Nistelrode (de Wevers). Angeline is ook in die plaats geboren en getogen. Net zoals het boerenbruidspaar hebben ook zij 2 dochters. Renee (19 jaar) en Bo (15 jaar). Deze getuigen zijn beiden werkzaam in hun eigen zaak ik! skin and more in de N.C.B-laan in Veghel. Angeline heeft de dagelijkse leiding en Rainier zorgt voor alle randzaken. Hun hobby’s? Ze houden van borrelen, eten en een goed glas wijn. Ook gaan ze graag op vakantie of chillen met hun meiden.

Boerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 25 februari 2020 worden Peter en Anka in de onecht verbonden. Vanaf 09.45 uur is iedereen van harte welkom in het Oude Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekken ze samen met het Jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar de feestzaal. Iedereen is welkom om dit mee te maken.