Kunstenaar Ad van Aart legt zichzelf bloot

VEGHEL - Kunstenaar Ad van Aart wordt geïnspireerd door persoonlijke thema’s, die het pad vormen van zijn ontwikkeling als kunstenaar. Op woensdagavond 14 oktober legt Van Aart zichzelf ‘bloot’ met een persoonlijke lezing over zijn ontwikkeling en zijn kunst, waarbij hij intuïtief en organisch te werk gaat. Geïnteresseerden kunnen deze avond in gesprek gaan met de kunstenaar op de Noordkade in Veghel.

Ook zijn laatste werk ‘Klankbeelden’ komt aan bod, dat hij in 2018 exposeerde in de Wiebenga Silo op de Noordkade. Hierin staan het spelen, experimenteren met diverse materialen en het omgaan met klanken centraal, wat heeft geleid tot een serie totaal nieuwe werken. Daarnaast zal Van Aart ook zijn nieuwe zesdaagse special ‘Verdiepen in je beeldende kunstzinnige ontwikkeling’ toelichten, die vanaf zaterdag 14 november start bij Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel.

Zesdaagse special

Deze zesdaagse special is bedoeld voor degene die al enige ervaring heeft in de beeldende kunsten en zich hierin verder wil ontwikkelen. In deze verdiepingscursus werken deelnemers afwisselend aan eigen werk en met individuele- of groepsopdrachten.

De lezing van Ad van Aart is kosteloos en vindt plaats op woensdag 14 oktober van 19.30 – 21.00 uur in de beeldhouwwerkplaats van Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel. In verband met de huidige corona-maatregelen dienen geïnteresseerden voor deze lezing zich uiterlijk 12 oktober aan te melden via info@phoenixcultuur.nl o.v.v. lezing Ad van Aart.