Krollenloop schenkt 2000 euro aan jongerencentrum De Kluis

Drie jongeren van De Kluis kregen symbolisch de cheque van 2000 euro. Links geflankeerd door assistent jongerenwerker Timo van Dalsum en rechts door Harrie Lunenburg en Joost Vlassak, bestuursleden van de Krollenloop.

VEGHEL – Stichting Krollenloop heeft jongerencentrum De Kluis in Veghel verrast met een cheque van € 2.000,-. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van sport- en spelmateriaal voor de jeugd. Er wordt gedacht aan sporthesjes, een tafeltennistafel, een partytent en een klein springkussen.

Het geld dat wordt geschonken aan De Kluis is bijeengebracht door sponsoren én deelnemers aan de Krollenloop in Veghel. Ieder jaar kiest de organisatie een goed doel in Veghel uit. Het geld moet besteed worden aan sport- of bewegingsactiviteiten. “Want dat is het doel van de Krollenloop; jong en oud in Veghel in beweging brengen”, legt penningmeester Joost Vlassak uit.

Prima vrijwilligers
Tijdens de laatste editie van de Krollenloop was een groep van ruim twintig jongeren vanuit De Kluis als vrijwilliger actief. “En dat hebben ze méér dan prima gedaan”, complimenteert coördinator vrijwilligers Harrie Lunenburg. “Ze hebben onderweg op cruciale punten op de routes gestaan om onze deelnemers de juiste weg te wijzen.” Assistent jongerenwerker Timo van Dalsum geeft aan dat De Kluis ook dit jaar weer vrijwilligers wil regelen voor de Krollenloop. Van beide kanten is de samenwerking goed bevallen.

Dit jaar vindt de negende editie van de Krollenloop plaats op zondag 5 november.