Kliederkerk: ‘Op zoek naar de Koning’

SCHIJNDEL - Na het succes van de vorige Kliederkerk komt er een vervolg op zondag 8 januari. Deze bijeenkomst is bedoeld voor het hele gezin inclusief opa’s en oma’s. De eerdere editie van Kliederkerk trok meer dan zestig kinderen en hun ouders. Het bleek een uitstekende manier om beiden te stimuleren om de kerk te bezoeken.
Knutselen en buurten tijdens Kliederkerk
Fotograaf: Jan van Oort

Op zoek naar de Koning
Het thema van deze Driekoningen Kliederkerk is ‘Op zoek naar de Koning’. Het beloofd een spannende zoektocht te worden. Koning Artaban is op zoek naar de nieuw geboren koning. Hij volgt al enige tijd de ster. Er was afgesproken dat hij samen zou reizen met koning Balthasar, Melchior en Caspar. Maar die heeft hij gemist. Zijn zoektocht naar de geboorteplaats van de nieuwe koning is dus het thema van deze Kliederkerk.

De bijeenkomst start om 10.30 uur in het parochiecentrum Vic van Alphenstraat 18 Schijndel en eindigt ongeveer om 12.00 uur in de Sint Servatiuskerk. Aanmelden graag via e-mail aan: marinahobbelen@michaelparochie.nl

Geschenk
Er wordt aan de bezoekers gevraagd om net als de koningen een geschenk mee te nemen voor de nieuwe koning. Dat mag in de vorm van houdbare producten zoals houdbare melk, jam, koffie, thee, soep, blik- of potgroenten, wasmiddelen, afwasmiddel, tandpasta en toiletpapier. Maar ook andere producten met een langere houdbaarheidsdatum zijn welkom.

'Volle kerk' tijdens vorige editie van Kliederkerk
Fotograaf: Jan van Oort