Kleintje BMT houdt audities voor speciale jubileumvoorstelling

SCHIJNDEL/VEGHEL – Kleintje BMT bestaat volgend jaar 35 jaar. Speciaal voor deze aangelegenheid voert het opnieuw zijn eerste zelfgeschreven stuk – genaamd Boe!F – op. Kleintje BMT houdt volgende maand audities, aanmelden hiervoor kan nog altijd.

Boe!F verscheen in 2019 voor het eerst op de planken. Het was een unieke aangelegenheid, want voor het eerst werd er door Kleintje BMT een zelfgeschreven stuk opgevoerd. BMT Producties werkt projectmatig. Dat betekent dat er voor elke nieuwe productie een auditieronde is, waaraan iedereen kan deelnemen. Ook voor Boe!F zullen er dus weer auditierondes zijn.

Deze audities vinden plaats op 21 en 28 juni. Aanmelden hiervoor is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud. Dit kan via de website van BMT: http://www.bmtproducties.nl/. Deelnemers worden een jaar lang begeleid door een professioneel productieteam, krijgen een totaalpakket van spel, zang, dans en het nodige zelfvertrouwen, en spelen mee in twee voorstellingen in het voorjaar van 2025.