Klas van Juniorbaas Lot verrast door theatermaker

Veghel - Lot van Kessel uit Veghel is Juniorbaas van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Ze kreeg eerder al een fotoshoot en stond op de cover van de Juniorfolder. Vandaag werd Lot én haar hele klas verrast met een bezoek van theatermaker Mark Haayema.

Mark Haayema is schrijver, acteur en theatermaker. Aankomend seizoen brengt hij een van zijn boeken, Johannes de Parkiet, naar het theater. De klas hing aan zijn lippen toen hij voorlas uit het boek, vertelde over de theaterwereld en de voorstelling die volgend jaar te zien is in Spectrum Podium Schijndel. Lot en haar klasgenoten hoorden vandaag ook dat ze die voorstelling op 25 februari volgend jaar gratis mogen bezoeken.

Beeldend en kleurrijk
Johannes De Parkiet is een kleurrijke, beeldende voorstelling (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar) met livemuziek. De vogels in de voorstelling zijn van hout, maar lijken levensecht! Doordat de makers technieken gebruiken van handspring puppetry (zoals in films als Warhorse) worden bewegingen van echte vogels nagebootst en zie je de vogels op een prachtige manier tot leven komen.

Bezoek Mark Haayema aan klas Juniorbaas Lot