Kings and Jokers met blues en rock in Afzakkerij

VEGHEL - Ook in de maand juli is er op zondagmiddagen live muziek in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade Veghel. Zondag 5 juli treedt de band Kings and Jokers op. Deze band uit regio Eindhoven speelt een mix van blues- en rock covers.

Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, de zaal gaat open om 12.00 uur. De toegang en is gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot honderd. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd.

Met een strakke groovy ritmesectie (bas en drums), het warme geluid van een Hammondorgel, een vette lead gitarist en een zanger die over een groot bereik beschikt, zou je kunnen stellen dat Kings and Jokers geen gemiddelde coverband is. De band gaat ook het wat steviger werk niet uit de weg. Ze spelen bekende nummers van bijvoorbeeld Pink Floyd en Deep Purple afgewisseld met muziek van gitaarhelden als Joe Bonamassa, Eric Clapton, Robert Gray, Matt Scofield, Davy Knowles en Jimi Hendrix.

Kings and Jokers