Kindervakantieweek de Zevensprong klaar voor de start

SINT-OEDENRODE – Kindervakantieweek de Zevensprong begint dinsdag 26 juli. Dit jaar is het de 36e editie. De week is bestemd voor alle kinderen uit groep 3 en 4 van het basis- en speciaal onderwijs. De leiding is geïnstrueerd, de boekjes voor de kinderen zijn uitgedeeld. Ongeveer 60 vrijwilligers zijn er klaar voor om de 250 deelnemende kinderen iedere dag te begeleiden en een onvergetelijke week te bezorgen.

Dinsdagochtend om 9.30 uur begint de Zevensprong bij manege de Pijnhorst. Na de opening staat de kinderen een Twaalfkamp te wachten. Hiervoor staan zes grote luchtkussens klaar en daarbij nog zes andere spellen zoals een circuit en een ‘silent disco’.
Op woensdag wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene groep doet bij de manege een spellencircuit en de andere groep loopt een speurtocht in de wijk de Kienehoef. In de middag draait dit programma om.

Uitstapje

Donderdag is de dag van het uitstapje en brengen vier bussen iedereen naar een geheime bestemming. Tenslotte is er op vrijdagochtendeen Vossenjacht rondom het Kasteel en de wijk Vogelenzang.In de middag is er een optreden van een clown en wordt er afgesloten met een carnavalsfeest in de Streepen.

Nieuw shirt

Op dinsdag 12 juli werden de vrijwilligers op de hoogte gebracht van het programma van dit jaar en kregen zij allen een shirt, gesponsord door Autogroep Markgraaff en van Acht Autoschade.
Geïnteresseerden zijn welkom om tijdens de week een kijkje te komen nemen. Ook kan iedereen viaFacebook en Instagram volgen wat de kinderen beleven.