Kinderkoor Tof! start met nieuw musicaltraject

SCHIJNDEL - Na optredens van Kinderkoor Tof! tijdens festival Rooi vol Koren is het tijd voor een nieuwe musical. Alle koorgroepen van Kinderkoor Tof! mogen hier aan meedoen. Het kinderkoor is op zoek naar talentjes die het leuk vinden om mee te zingen.

Nieuwe musical
In 2023 staat een nieuwe korte musical ‘Toffe Tommie Zorgenloos’ op het programma. De musical gaat over Malou, een meisje wat op straat leeft en slaapt in kartonnen dozen. Een musical met 9 liedjes die op een begrijpelijke manier niet alleen een maatschappelijk probleem aankaart (de straatkinderen) maar de jeugd van nu zich ervan bewust maakt dat ze de draad naar zichzelf nooit kwijt hoeven te raken, dat je je toekomst tegemoet kunt gaan, zonder om te kijken.Kinderkoor Tof! treedt regelmatig op (festival Rooi vol Koren, Kloostermarkt enin verzorgingstehuizen) én verzorgt de gezinsvieringen in de Parochie.

Proefrepetitie en aanmelden
Wil je mee zingen en mee spelen dan kun je je aanmelden voor de kennismakingsrepetitie op maandag 14 november van 16.00 – 17.00 uur. Die is in het zaaltje van de Servatiuskerk in Schijndel. Op maandag 21 november tussen 16.00 en 17.00 uur kun je je aanmelden voor de audities voor kinderkoor ToF! Meer informatie is te vinden op de website van Kinderkoor TOF!

Kinderkoor TOF! tijdens een optreden
Fotograaf: M. van Gestel