Kenniscentrum Kind en Scheiding van start

MEIERIJSTAD – 34% van alle huwelijken eindigt in een echtscheiding. Partners en ook hun kinderen hebben vaak veel vragen over hun scheiding. Zij kunnen binnenkort terecht bij het Kenniscentrum Kind en Scheiding.

Het Kenniscentrum Kind en Scheiding is een platform dat hulp biedt aan iedereen met vragen over scheiden. Het initiatief van het centrum komt van de gemeente Meierijstad en is ontwikkeld met het Centrum Jeugd en Gezin. Er wordt niet alleen ingezet op preventie, Het platform wil alle betrokken partijen met elkaar verbinden en ouders die hun relatie willen beëindigen in de breedst mogelijke zin bij te staan.

Ervaringsdeskundige
Om de start van het Kenniscentrum Kind en Scheiding te vieren organiseert de gemeente Meierijstad samen met de Bibliotheken Meierijstad een informatieve avond met ervaringsdeskundige Stine Jensen. Op woensdagavond 2 maart komt Stine naar de Bibliotheek in Veghel. De deuren gaan open om 19.30 uur. Menno Roozendaal opent de avond stipt om 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,-. Je kunt ze online bestellen via de website van de NOBB.