Keldonk/Boerdonk maandag bij Op 1 over Nabuurschap

KELDONK – Circa 20 inwoners van Keldonk, Boerdonk en Handel zijn maadagavond 6 november te gast bij het TV Programma Op 1. In dit programma wordt vanaf maandagavond thematisch aandacht besteed aan de verkiezingen van 22 november en de eerste avond is het thema: Nabuurschap.
De leefbaarheid in kleine kernen staat daarbij centraal en de Dorpsraad van Keldonk is benaderd om daarbij met een delegatie aanwezig te zijn, samen met enkele inwoners van Boerdonk en Handel.
“We dachten aanvankelijk dat we gemakkelijk met een bus vol mensen naar de studio zouden kunnen gaan om die live-uitzending bij te wonen, maar ook al omdat we pas op een heel laat moment deze uitnodiging kregen is dat toch een beetje moeilijk”, aldus voorzitter Wouter van Boggelen van de Dorpsraad Keldonk. Bovendien wordt het voor de deelnemers een latertje, want de (bus)reis naar Hilversum vetrekt om 19.30 uur en pas ver na middernacht zullen de deelnemers weer terug zijn. De live-uitzending, die gepresenteerd wordt door Welmoed Sijtsma en Jort Kelder, begint om 22.25 uur en na afloop van de opnames wordt er doorgaans ook nog wel even nagepraat (en geborreld).