Keileuk nieuw programma: Kampioenschap van Meierijstad

Stef en Tom binden de strijd aan

MEIERIJSTAD – Omroep Meierij begint 27 april met een keileuk nieuw TV-programma: “Kampioenschap van Meierijstad”.

Stef van Duijnhoven en Tom Berkers gaan de strijd met elkaar aan. Ze willen weleens weten wie de meest Meierijstadse is. In vier afleveringen gaan zij verschillende bijzondere uitdagingen aan op fantastische locaties binnen onze mooie gemeente. De uitdagingen hebben verschillende thema’s: escape, nature, art en action. Meer gaan we nog even niet verklappen.

Campings

Stef en Tom maakten in 2019 samen het programma Lekker SAT on tour. Ze trokken de hele zomer lang van camping naar camping in Meierijstad om te voelen hoe het is om vakantie te vieren in de eigen gemeente. Stef en Tom maken ook elke zaterdagavond samen een radioprogramma.

‘Kampioenschap van Meierijstad’ is voortgekomen uit de afstudeeropdracht van Luuk Arts. Hij studeerde aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en liep in 2020 stage bij Omroep Meierij.

Een échte strijd

Volgens Stef wordt het nieuwe programma een échte strijd. “Ik ga Tom natuurlijk niet zomaar laten winnen, dan moet ik dat altijd weer blijven aanhoren.” Anderzijds heeft Tom er ook ongelooflijk veel zin in en is strijdbaar. “Het wordt echt keileuk en helemaal van deze tijd! O ja, en zegt Stef dat hij gaat winnen? Dat is een grapje zeker.”

Kijken dus!

Ben jij benieuwd geworden naar wat onze mannen gaan beleven en wie uiteindelijk zichzelf ‘Kampioen van Meierijstad’ mag noemen?

Kijk dan vanaf dinsdag 27 april 2021 naar ‘Kampioen Meierijstad’ op Omroep Meierij. Het programma zal een aantal dagen worden uitgezonden en wordt dagelijks ieder uur herhaald. Iedere maand komt er een nieuwe aflevering.

Stef (l.) en Tom