Kees van Rooij en Willem Theiner laatste 2 Maestro’s

VEGHEL – Burgemeester Kees van Rooij en Willem Theiner, directeur van Theiner ICT in Veghel, zijn de laatste 2 kandidaten die op zondag 2 april gaan proberen de titel van Maestro Meierijstad 2023 voor zich op te eisen. Muziekvereniging Frisselstein die dit evenement organiseert maakte eerder de andere 2 kandidaten bekend. Berdy Maertens-Stoof en Hanneke Ketelaars.

Maestro Meierijstad 2023 is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma waarbij mensen zonder dirigeerervaring voor een orkest gaan staan en een eigen liedje moeten dirigeren. De verrichtingen van de Maestro’s worden beoordeeld door dirigent Jan Nellestijn,voormalig dirigent van het Groot Orkest Michiel van Vliet en muzikaal leider Marc van Kessel. Voorafgaand aan het concert oefenen de kandidaten enkele keren met het orkest en krijgen tips en uitleg van de dirigent Jan Nellestijn.

Toegangskaartjes
Het Maestroconcert vindt plaats in het Fioretti College aan de Muntelaar in Veghel en start om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Schellen, Tennis & Padel De Krekel, Bibliotheek Veghel en via secretariaat@frisselstein.nl.

Maestroposter Muziekvereniging Frisselstein