Kalfjesrun voor kinderen tijdens Buffelrun

BOERDONK – De Buffelrun op zaterdag 26 en zondag 27 augustus in Boerdonk kent dit jaar een primeur: voor het eerst is de historie kunnen kinderen vanaf 4 jaar meedoen. Ze kunnen deelnemen aan de Kalfjesrace op een combiticket van een deelnemende ouder.
De Kalfjesrun is een gave warming-up gevolgd door anderhalve kilometer obstakelrun terwijl je familie je staat aan te moedigen. Een uitdaging voor sportieve kinderen van 4 tot en met 6 jaar!
Inmiddels is ruim 76 procent van het aantal beschikbare tickets verkocht. Daar waar het aantal mogelijkheden om mee te doen in de regio steeds moeilijker wordt blijft de Buffelrun overeind. Mede dankzij al haar vrijwilligers en sponsors zal Boerdonk ook dit jaar in het laatste weekend van de schoolvakanties overspoeld worden met deelnemers én toeschouwers. Er is livemuziek, een (gratis) kermis, lekker eten en drinken en natuurlijk entertainment voor jong en oud. Wie nog wil meedoen met de Buffelrun 2023 moet snel zijn. Voor zaterdag zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.