Kaartverkoop Buffelrun loopt goed, al 3000 tickets verkocht

BOERDONK – De kaartverkoop van de jaarlijkse Buffelrun in Boerdonk loopt ook dit jaar als gesmeerd. Al ruim 3000 mensen hebben zicht aangemeld. Voor de run van 6 kilometer zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

De Buffelrun vindt dit jaar plaats in het weekend van 17 en 18 augustus. Naast de run staan er dat weekend rondom het terrein nog meer activiteiten op het programma. Zo is er op vrijdagavond de speciale Fight Cancer Night, een boksgala waarin lokale ondernemers de ring instappen voor Kika, en het BuffelUp Festival op zaterdagavond, waar onder andere Dries Roelvink en René Schuurmans zullen optreden.

Voorzitter Ton Kanters is erg te spreken over het enthousiasme rondom het evenement: “Het blijft nog altijd moeilijk om te geloven, maar toch ook weer niet. Honderden vrijwilligers helpen mee om de Buffelrun tot een succces te maken. De combi met de Fight Cancer Night op vrijdagavond en het BuffelUp festival op zaterdag werkt nog steeds heel goed, De waardering die we krijgen van bezoekers en deelnemers is gigantisch mooi. Het leeft ook echt.”

Mensen kunnen tijdens de Buffelrun meedoen met vijf verschillende afstanden: de 1,5km, 4km, 6km, 8km en 12km. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.buffelrun.nl/.