Justitie dreigt beelden vrij te geven van zware mishandeling in Schijndel

Jongens krijgen een week om zich te melden

SCHIJNDEL - Beelden van een zware mishandeling door een groepje jongens aan een jongen die met zijn vriend en vriendin op stap waren in Schijndel. Die beelden waren maandagavond te zien bij de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant. De zes jongeren die in bewakingsbeelden onherkenbaar te zien zijn krijgen precies een week om zich te melden. Hierna worden ze herkenbaar in beeld gebracht.
De zes jongeren zoals ze te zien zijn in Bureau Brabant
Fotograaf: Bureau Brabant

Zware mishandeling
De mishandeling gebeurde in augustus dit jaar in de Hoofdstraat in Schijndel. De jongen waagde het om iets tegen een ander groepje jongens te zeggen die een fietsenrek aan het vernielen waren. Hierna worden er door het groepje jongens klappen uitgedeeld waarbij de jongen en zijn vriend en vriendin het ook moeten ontgelden.

Op de beelden zijn zes daders te zien waarna de politie op zoek is. De daders zijn onherkenbaar in beeld gebracht. Ze krijgen van de Officier van Justitie precies een week om zich te melden. Doen ze dat niet dan worden ze volgende week herkenbaar in beeld gebracht bij Bureau Brabant. "Ga naar de politie, of bel 0800-6070. Ook als u weet wie dit zijn." zo meldt de politie.