Jubileumfeest Zijtaart bijna uitverkocht

ZIJTAART - De viering van het 12,5-jarig bestaan van het Dorpshuis in Zijtaart komt zaterdag 13 april tot een hoogtepunt. Dat hoopt de organisatie te bereiken met het vastleggen van Queen band Vipers en Steam Sister. De voortekenen zijn goed. Het evenement is bijna uitverkocht.

Het zijn niet de minste (cover) bands die op het jubileumfeestje hun opwachting maken. De dames van Steam Sister verzorgden tijdens Paaspop in Schijndel nog een spetterend optreden. Spektakel gegarandeerd, zegt de Zijtaartse organisatie.

Foodplein
De laatste voorbereidingen voor het jubileumfeest zijn in volle gang. Het moet een te gekke avond worden die om 19.00 uur start met het optreden van Vipers. De zaal is vanaf 18.00 uur open. Later op de avond laat Steam Sister van zich horen. Dat eindigt rond 01.00 uur. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Op de binnenplaats richt men een foodplein in.

Laatste kaarten
Wie het feestje niet wil missen moet snel naar de ticketshop om een van de laatste kaartjes te kopen: TicketView.nl | Stichting Dorpshuis Zijtaart e-Ticket Shop

Poster Zijtaart