Jubileumeditie Krek Wa Anders Bal

SCHIJNDEL - Het belooft een speciaal feestje te worden. Het Krek Wa Anders Bal op zondag 12 februari in de Spiegeltent op de Markt. Het carnavalsfeest voor minder validen bestaat inmiddels 22+1,11jaar. De feestmiddag waar mensen die krekwa-anders zijn centraal staan en voorop in de polonaise gaan (ook met rolstoel). De middag is van 12:30 tot 17:00 uur.
Het Krek Wa Anders Bal bestaat 22+1,11jaar
Fotograaf: archief OM Krek Wa Anders Bal in 2018

Alle van ouds bekende artiesten zijn weer van de partij. Er zijn optredens van Peter Hellings, Arnold van Osch, René Ulehake, Rico Sanders, Dirk Drost, ZUS en Theo van Veghel. Vanwege het jubileumjaar is er een speciaal programma samengesteld. Hierdoor is de toegang niet langer openbaar. Aanmelden kan via email: team@krekwa-anders.nl. Meer info is te vinden op de wensite van het Krek Wa Anders Bal:

https://krekwa-anders.nl/

De club van 100
De organisatie van het jaarlijkse Krek Wa Anders Bal is niet mogelijk zonder alle vrijwilligers en de Club van 100. De leden van de Club van 100 zijn personen of bedrijven die het Krek Wa Anders Bal een warm hart toe dragen met een kleine financiële jaarlijkse bijdrage. Zij dragen met carnavaleske activiteiten met trots het Club van 100 Schild.