Jouw nieuwjaarswens live op de radio

MEIERIJSTAD – Opa en oma, de kleinkinderen, familie of vrienden een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen is in deze tijd misschien wat lastiger dan je gewend was. Daarom geven we je zondag 3 januari een unieke kans. Want tijdens de 55Plusshow is de microfoon voor jou. Hoe? Download de Omroep Meierij-app op jouw telefoon en ga naar App de DJ. Laat ons daar weten dat je er wel voor in bent om jouw nieuwjaarswens live op de radio te vertellen. Wij bellen je op zodat jij kort je verhaal kunt doen, live in onze uitzending. Mét een passend muziekje op de achtergrond.

Samen in een barrel op en neer naar de Poolcirkel
Wat we in de tussentijd doen? Leuke muziek draaien uit de jaren 60, 70 en 80 natuurlijk. En we hebben een boeiend gesprek met Michiel van den Boomen uit Sint-Oedenrode. Samen met zijn dochter Janne doet hij dit jaar mee aan de Barrel Challenge. Als alles goed gaat, brengt die hen helemaal naar het noorden van Finland. Een tocht voor een goed doel. In onze uitzending tussen 11.00 en 13.00 uur geeft Michiel ons alvast een voorproefje.

Oude bekenden en twee keer The Beatles
Ook onze vaste verhalenverteller Antoon Buiting is tijdens onze eerste uitzending in het nieuwe jaar van de partij. Net zoals Julius Dreyfsandt zu Schlamm die het Gedicht van de Week voordraagt. En we openen het jaar met een bijzondere Top drie uit Vervlogen Tijden. Want wist je dat The Beatles op 3 januari 1966 met twee nummers in de top 3 van de hitlijst stonden? Maar niet op nummer 1. Wie die plek had veroverd? Dat hoor je zondag in onze radioshow. Tot slot wensen we je een mooi, gelukkig en gezond nieuwjaar! Wil je trouwens nog meer weten over onze show? Ga dan naar onze website.

Michiel van den Boomen en dochter Janne