Jong muzikaal talent in De Afzakkerij

VEGHEL - Op zaterdag 11 maart is het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel de hele dag voor jong muzikaal talent. In de middag van 16.00 tot 17.00 uur is er een optreden van de band FieldTrip. ’s Avonds kun je van 20.30 uur tot 01.00 uur genieten van wat meer stevige muziek van ‘Aanwezig’ en ‘Wivern’. De toegang tot alle optredens is gratis.

Fieldtrip bestaat uit vijf enthousiaste leden: Hielke, Mees, Floor, Renee en Thomas.

Phoenix Sessies presenteert FieldTrip
Fieldtrip bestaat uit vijf enthousiaste en muzikale leden en is al twee jaar bij elkaar. Hun repertoire is ontzettend divers, waardoor ze overal een feestje kunnen bouwen! Naast de evenementen van Pop & Co, spelen ze ook in kroegen en op privé-feesten. De twee dames Floor en Renee weten zich prima staande te houden tussen de mannen Thomas, Hielke en Mees! “Wij houden van een pilsje en hebben veel lol tijdens de repetities. Dat vinden we ook belangrijk tijdens de optredens, onze energie overbrengen op het publiek!”

De formatie ‘Aanwezig’ speelt van rock tot metal.

Beschadigde dansvloer
De formatie ‘Aanwezig’ speelt van rock tot metal en zorgt steevast voor een beschadigde dansvloer! Ze gaan het dan ook zeker niet rustig houden; liefhebbers van een stevige bak muziek komen zeker aan hun trekken. Wivern is een alternative rockband met veel invloed uit de grunge-periode van de jaren negentig. Denk aan bands zoals Soundgarden Pearl Jam en Alice in Chains. De band vindt zijn roots op het Rock City Institute waar alle bandleden elkaar hebben ontmoet. Verwacht dragende riffs, melodische zanglijnen en een voorproefje van hun aankomende EP.