Jeanette verkoopt 100 boeken voor het goede doel

WIJBOSCH/VEGHEL- 100 boeken voor het goede doel bracht Jeanette van Ballekom- van de Vorstenbosch aan de man en vrouw. Daarmee haalde ze 1.000 euro op voor de ‘Vrienden van de Watersteeg’.

De ouders van Jeanette wonen naar volle tevredenheid op De Watersteeg. Maar tijdens de eerste lockdown hadden ze het zwaar. Jas en Anny wonen namelijk niet op dezelfde afdeling en konden elkaar daardoor wekenlang niet bezoeken. Dat vinden ze erg moeilijk. Ze vertellen daarover in het boek ‘Hoe ga0get mi oew? én in de gelijknamige tv-uitzending. Gelukkig konden Jas en Anny wel in het najaar met hun naaste familie hun 60-jarige bruiloft vieren.

KIJK OOK: Hoe gaoget mi oew, Jas en Anny?

Goede doel

In het boek ‘Hoe gaoget mi oew?’ is de portretserie van Omroep Meierij gebundeld. Het boek is geheel belangeloos gemaakt. Daardoor komt de gehele verkoopprijs ten goede aan sociale activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking in Meierijstad. Jeanette haalde dus 1.000 euro op voor De Watersteeg. Ook andere instellingen verkopen het boek voor het goede doel. Het is nog volop te koop : bij Jeanette, maar onder meer ook bij het Mgr. Bekkershuis, Sint Barbara, SWZ Eekelhof, SWZ Rietbeemd, Het Andere Wonen, Odendael, het Thomashuis, Van Haarenstaete, Simeonshof, Amaliazorg en Sint Joachim en Anna en via hoegaoget@gmail.com.

Jeanette (rechts) verkocht 100 boeken voor de Watersteeg waar haar ouders Anny en Jas wonen.