Je thuis voelen in het Kloosterkwartier

VEGHEL - In Kunstproject het Kloosterkwartier staat het thema ‘THUIS’ en wat ‘je thuis voelen’ voor jou betekent, centraal. Op 17, 18, 19 en 20 november vindt de ‘grande finale’ plaats van het kunstproject met een beeldende audio-route door de wijk en de kloostertuin in Veghel. Op deze vier avonden, van 19.00 – 21.00 uur, kunnen wijkbewoners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden al wandelend genieten van deze bijzondere route met beeld en geluid.

Voor iedereen
De beeldende audio-route THUIS is voor iedereen gratis toegankelijk, dus ook als je niet in de wijk of in Veghel woont ben je van harte welkom. De route start bij het Leefgoed Ontmoetingscentrum, Deken van Miertstraat 128 in Veghel. De audiofragmenten zijn tijdens de route via de eigen telefoon (met internet) en koptelefoon/oortjes te beluisteren. In de circa 60 minuten durende audio-route THUIS vertellen en tonen wijkbewoners - waaronder ouderen, vluchtelingen, jongeren en buurtkinderen - hun ideeën en geheimen over het thema: ‘je ergens thuis voelen’.

Wie nieuwsgierig is naar de verhalen en de route, maar het niet fijn vindt om alleen te lopen kan contact opnemen met Hester Klein Tijssink via 06-13316516. Kunstproject het Kloosterkwartier is een initiatief van Phoenix Cultuur in samenwerking met theatermaker Monika Kowalewska, Ons Welzijn en Leefgoed.