Jazz en platenbeurs op de Noordkade

VEGHEL – Komend weekend bruist het weer van de activiteiten bij café De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel.

Op zaterdagavond 29 augustus van 19.00 – 23.00 uur kan het publiek vier uur non-stop genieten ‘jazz & grooves’ door DJ Jack. Bij goed weer in de kiosk aan het zomerkade strand, bij minder goed weer binnen. Bij Jack’s Jazz & Grooves komt het hele brede genre voorbij van cooljazz tot latin jazz en van bebop tot nu jazz.

Platenbeurs

Op zondag 30 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur kan op de Noordkade weer gesnuffeld worden in de vele bakken met vinyl en cd’s. Die wordt gehouden in de Cultuurfabriek. Er is een ruime keuze in verschillende genres; pop, blues, funk, soul, metal, punk, enzovoorts. De platen- en cd-beurs wordt georganiseerd door Cultuur Haven Veghel in samenwerking met Ray Elpee. Wie zelf iets wil aanbieden kan zich melden via via www.ray-lp.nl.

‘Fietsers Welkom’

Café De Afzakkerij heeft als eerste horecabedrijf in Veghel het vignet ‘Fietsers Welkom’ ontvangen, een kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca van Stichting Nederland Fietsland. Naast vaste bezoekers komen namelijk steeds meer dagjesmensen op de fiets die de Noordkade en het café aandoen voor een sfeervolle tussenstop.