Jasje, dasje, rode loper…

KELDONK – De regen kon woensdagmiddag 29 september het feest niet bederven. De bewoners van het Thomashuis in Keldonk werden als echte filmsterren onthaald voor de première van het zorgprogramma ‘Zorg vur mekaar’.

De rode loper lag klaar en als echte filmsterren arriveerden de negen bewoners met een feestelijk versierde bus. Ze werden onthaald door medewerkers en familieleden die vol trots, maar ook spanning, uitkeken naar de preview van het nieuwe programma van ‘Zorg vur mekaar’. Dit nieuwe programma van Omroep Meierij start met een aflevering over het Thomashuis in Erp.

Feestje mét werk
De bewoners waren heel benieuwd naar de film, waar ze in juni met veel plezier aan meewerkten. Tijdens de preview werd er gelachen, maar zeker ook een traantje weggepinkt. Vol trots werd daarna het glas geheven op het eindresultaat. Een echt feestje dus, maar er werd ook gewerkt. De filmsterren van het Thomashuis zijn namelijk zó goed dat ze meteen gestrikt werden om mee te werken een speciale promo voor de tv-serie. En ook dat resultaat mag er zijn. Kijk zelf maar ….