Jacco Eltingh opent nieuwe padelbanen bij Tennis en Padel De Krekel

MARIAHEIDE – Tennis en Padel De Krekel van Hanneke Ketelaars is voortaan het grootste padelpark van Nederland. Woensdagavond 8 juni komt Jacco Eltingh, oud proftennisser en huidig technisch- en commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB), naar De Krekel om de nieuwe padelbanen 9 tot en met 11 te openen. Het officiële gedeelte begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. In die tijd kan iedereen een Nederlandse jeugdtopselectie aan het werk zien tijdens een demonstratie van deze snelst groeiende racketsport in ons land.

Toegankelijke sport
Hanneke zelf is supertrots op deze uitbreiding naar 11 padelbanen. De eerste twee werden in 2018 op haar tennispark geopend. Volgens haar is padel de snelst groeiende racketsport. Ze zegt: “Dat komt omdat padel super toegankelijk is voor jong en oud. Je speelt het met een verkort racket, serveert onderhands en je speelt op een kleiner veld. Het spel heb je doorgaans snel onder de knie. Na een introductie van drie kwartier is men al in staat om al een rally te spelen”.

Tennis en padel gaan samen
Ondanks Hannekes lovende woorden over de padelsport zal haar park ook in de toekomst heel veel ruimte blijven bieden aan de tennisliefhebbers. Want tennis en padel gaan bij De Krekel heel goed smen. Ook voor de tennissers heeft zij in totaal 11 banen beschikbaar. 9 Buitenbanen en 2 binnenbanen. Zie: https://www.tennispadeldekrekel.nl

De banen van Tennis en Padel De Krekel in Mariaheide