Jaaroverzicht 2020 van Omroep Meierij nu online

MEIERIJSTAD - Het jaaroverzicht van Omroep Meierij TV is van 27 december tot 1 januari elk uur te zien op onze televisiezender. Vanaf nu staat het ook online.

Aan het begin dit jaar begonnen we al met de voorselectie van de onderwerpen voor ons jaaroverzicht. Het idee was om onze kijkers in de laatste week van het jaar een feest van herkenning voor te schotelen.

Niet alleen kommer en kwel

Die illusie werd in maart hard verstoord toe de wereld in het algemeen en Meierijstad in het bijzonder werd getroffen door het coronavirus. Ons jaaroverzicht zal zorgen voor herkenning, maar van een feest is al lang geen sprake meer.

Wie, zoals onze redactie al deed, 2020 nog eens aan zich voorbij ziet trekken, ziet niet alleen maar kommer en kwel. De corona maakte in de Meierijstad ook krachten los die toonden hoe sterk gemeenschapszin kan zijn. Laten we vooral dat blijven herinneren.

Dat alles hebben wij van Omroep Meierij het afgelopen jaar onder moeilijke omstandigheden proberen in beeld te brengen. Van 27 december tot 1 januari willen we daar nog één keer op terugkijken om daarna de blik te richten op een nieuw jaar.