Isa Hoes in verbouwde bieb Schijndel

SCHIJNDEL - Schrijfster en actrice Isa Hoes is 6 juli te gast in Schijndel ter ere van de openingsweek van de nieuwe bibliotheek in het RAADhuis.

Auteur en literair agent Willem Bisseling interviewt haar over haar schrijverschap en carrière. Naast het interview, is er ruimte voor vragen uit het publiek en een signeermoment . Er zijn zowel kaartjes voor in de zaal beschikbaar, als voor een livestream.

Isa Hoes is bekend als schrijfster en actrice. Van haar boek Toen ik je zag (2013), over haar leven met Antonie Kamerling, werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Later stelde ze meerdere bloemlezingen samen en schreef ze over ouder worden.

Het bezoek van Isa Hoes maakt deel uit van de feestweek ter ere van de opening van de nieuwe bibliotheek in Schijndel. In het voormalige gemeentehuis komen vanaf 5 juli verschillende functies samen.

Tijdens de openingsweek zijn er verschillende activiteiten voor alle leeftijden, zoals een taxatiemiddag, kruidenwandeling en lezing door de Schijndelse zorgclown Annet Bouwman. Kaarten voor de avond met Isa Hoes zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur voor koffie of thee.