Internationale verzamelbeurs met onder meer ansichtkaarten en lucifermerken in Eerde


EERDE - Verzamelaars van ansichtkaarten, bidprentjes, lucifermerken en sigarenbandjes kunnen zondag 3 september terecht bij een internationale verzamelbeurs in Eerde.
De verzamelbeurs in gemeenschapshuis De Brink wordt al bijna 20 jaar begin september georganiseerd en staat in hoog aanzien bij verzamelaars in binnen- en buitenland.

Om de bezoekers die van ver moeten komen ook de kans te geven om rustig te ruilen, duurt deze verzamelbeurs van 09.00 tot 14.00 uur. Voor verzamelaars van ansichtkaarten zal een groot aanbod aanwezig zijn. Een aantal grote verzamelaars hebben al flink wat meters tafel gereserveerd. Het aanbod zal variëren van ansichtkaarten van bepaalde thema’s of plaatsen (dorps- of stadsgezichten), tot fantasiekaarten of kaarten voor het kind.

Bidprentjes
Verder zijn er diverse verzamelaars aanwezig met een groot aanbod in bidprentjes.
Ze zullen zeker iets van hun gading kunnen vinden. Voor de lucifermerkenverzamelaars is het aanbod op deze verzamelbeurs ook groot. Er zijn diverse vertegenwoordigers van het blad Vonkvrij een speciaal verzamelblad voor verzamelaars van lucifermerken.

Internationaal
Hennie van Dun uit Uden is een van de grootste verzamelaars van lucifermerken van Nederland. Hij zal met een ruime selectie aanwezig zijn. Er komen verzamelaars uit België en Duitsland om hier lucifermerken te ruilen. Wim Nijs uit Heesch en Tineke Meijers zullen met een groot en gevarieerd aanbod in sigarenbanden en kistetiketten aanwezig zijn.

Wie meer informatie wil over deze beurs kan telefonisch contact opnemen met de heer Arno Meijer via 06 2064 5510 of e-mail: arno_meijer@hotmail.com, of neem ook eens een kijkje op de website van de verzamelbeurs. Verzamelbeurseerde.nl

Voor andere verzamelingen dan ansichtkaarten, bidprentjes, lucifermerken en sigarenbandjes bent u weer van harte welkom op de maandelijkse verzamelbeurs op zondag 24 september. Gemeenschapshuis De Brink ligt aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde. De entree voor de verzamelbeurs bedraagt 1 euro en 50 cent.