Inschrijving open voor de 4e Marathon van Rooi

SINT-OEDENRODE - SV Fortuna ’67 organiseert dit jaar haar 4e Marathon van Rooi. Deze unieke marathon op zondag 6 november 2022 staat open voor zowel wedstrijd- als recreatielopers- en loopsters en voert door het mooie natuurgebied in en rond Sint-Oedenrode. Was je altijd al van plan een keer een marathon te lopen? Wordt dit dan misschien je eerste of wellicht je 10e of 20e? Het maakt niet uit, maar noteer in elk geval deze datum in je agenda.

De 4e Marathon van Rooi is tevens een mooie sportieve gelegenheid om de afstand in estafettevorm te lopen. Vorm hiervoor een team met familieleden, collega’s of met je vereniging. Een estafetteteam bestaat uit 2 tot maximaal 6 personen, zowel mannen als vrouwen. De estafette mag je naar eigen keuze indelen. Het is dus toegestaan dat het ene teamlid een langere afstand aflegt dan het andere. De voorwaarden zijn dat er continue een teamlid loopt met een sjerp om, dat ieder teamlid ook minimaal één keer gelopen heeft en dat het gehele parcours over 42 kilometer en 195 meter door het team wordt afgelegd.


Aanmelden kan nog tot 28 oktober. Er is geen na-inschrijving. Voor meer informatie en inschrijven: kijk op www.fortuna67.nl onder Marathon van Rooi of rechtstreeks op www.fortuna67.nl/marathonvanrooi

Logo SV Fortuna '67