Inschrijven Zevensprong nog mogelijk

Afgelopen donderdag was de inschrijfavond voor de Zevensprong. Er zijn heel veel kinderen aangemeld die van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli zin hebben in een fantastische week. Er zijn nog plaatsen beschikbaar en daarom is het nog mogelijk om tot 9 mei in te schrijven.

Hiervoor kan het inschrijfformulier met het inschrijfgeld in een gesloten enveloppe wordeningeleverd op Jenne Akkers 1 in Sint-Oedenrode. De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. Het thema is dit jaar “Zomercarnaval met de Zevensprong!”.Het formulier kan via de website www.zeven-sprong.nl worden gedownload, of worden aangevraagd via info@zeven-sprong.nl of door te bellen naar Hilde van den Enden: 06-83490306 (na 18 uur).
Leiding gezocht
Ook is het nog mogelijk voor mensen van 16 jaar of ouder om als leiding in te schrijven. Opgeven kan via info@zeven-sprong.nl. De Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld.