Inschrijven Open Danspodium nog tot en met zondag

Fotograaf: Erik van der Heijden.

VEGHEL - De dansafdeling van Phoenix Cultuur houdt op zondagmiddag 10 december in samenwer-king met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Inschrijven kan nog tot 26 november. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Het Open Danspodium is een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen. Danstalenten vanaf 8 jaar krijgen op het Open Danspodium de kans zichzelf te presenteren. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop.
Een kaartje voor 18 jaar en ouder kost 7,50 euro en onder de 18 jaar 3,50 euro. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat traditiegetrouw naar een goed doel. Dit jaar is dat Make-A-Wish Nederland.
Voor meer info over inschrijving en kaartverkoop Inschrijven kan nog tot 26 november via de agenda op de website van Phoenix Cultuur: www.phoenixcultuur.nl