Inschrijven Jeugdoptocht Schorsbos

WIJBOSCH – De jeugdoptocht is met carnaval in Wijbosch niet weg te denken. Voor wie mee wil doen is het nu tijd om in te schrijven. Samen met de kinderen de komende maand bezig zijn met een idee bedenken, tekeningen maken, knippen, zagen, verven en timmeren. Er is tot 22 februari nog voldoende tijd om een mooie creatie te bouwen en te bedenken of in het thema van dit jaar ‘Schorsbos veert op” uit te voeren.

Voor wie
De Jeugdoptocht is voor kinderen en jeugd van 0 t/m 17 jaar uit Schijndel en omgeving. Deelname aan de optocht is gratis. Als deelnemer ontvang je altijd een mooie medaille en misschien win je ook nog een prachtige beker of de Mies van de Steen troffee.
De optocht is op zaterdag 22 februari en start om 12:44 uur vanaf het dorpsplein Shared Space bij Dorpscentrum De Schakel in Wijbosch. Na afloop van de jeugdoptocht is iedereen welkom in De Schakel bij “Spektakel in de Schakel”. Daar is een leuk middagprogramma samengesteld, waarin naast een aantal optredens ook de trekking van de loterij en uiteraard de prijsuitreiking van de Jeugdoptocht.
Het inschrijfformulier en veel meer informatie over de jeugdoptocht Schorsbos kun je vinden op: jeugdoptocht.schorsbos.nl.

Jeugdoptocht Wijbosch 2019
Fotograaf: Omroep Meierij