Inloopmorgen ‘Goed ontmoet’ bij Damiaancentrum

SINT-OEDENRODE - Gewoon een kopje koffie of thee drinken en een gezellig praatje maken met de andere aanwezigen. Dat is de bedoeling van de inloopmorgen waarvoor je iedere woensdag van 9.30 uur tot 12.00 uur terecht kunt bij het Damiaancentrum aan de Schijndelseweg 46 in Sint-Oedenrode, achter het kloostergebouw. Te beginnen op woensdag 29 juni. Bij het Damiaancentrum noemt men dat ‘Goed ontmoet’.

‘Goed ontmoet’ is bedoeld om mensen de gelegenheid te geven om eventjes ‘er tussenuit’ te zijn en vooral ongedwongen met anderen in contact te komen. “Misschien kunnen we zo een beetje medicijn bieden tegen een van de grootste ziektes van onze tijd: eenzaamheid. We raken daarmee de kern van de doelstelling van het Damiaancentrum”, aldus Hans Lakwijk.

Gesprek met diepgang
Bij Goed Ontmoet is er ook gelegenheid voor een goed gesprek. Als je wilt een dialoog met wat meer diepgang. Maar dat moet je wel laten weten. En mocht je liever een één-op-één-gesprek willen voeren, dan is ook een afspraak buiten bovengenoemde tijden mogelijk.
Neem voor verdere informatie contact op via tel. 0413291200 (of 0610223044) of mail naar hanslakwijk@gmail.com

Logo Damiaancentrum