Huiswerkbegeleiding in de bibliotheek

SINT-OEDENRODE - Een stagiaire van Welzijn De Meierij, Juul, gaat samen met de bibliotheek huiswerkbegeleiding opzetten. Dit gaat starten vanaf 17 mei 2021.

Sommige kinderen kunnen hulp gebruiken bij hun huiswerk, maar niet alle ouders kunnen dit betalen. Om alle kinderen gelijke kansen te geven, zal er namens Welzijn De Meierij, in samenwerking met de bibliotheek, huiswerkbegeleiding worden gegeven aan kinderen van groep 4 t/m 8 in de bibliotheek. De kinderen zullen zelf huiswerk meenemen, waar ze begeleiding bij willen.

Vrijwilligers gevraagd

Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen negen keer 45 minuten huiswerkbegeleiding krijgen van een vrijwilliger. Als vrijwilliger geef je elke woensdagmiddag van 14:45 tot 16:30 uur huiswerkbegeleiding. Dit zijn twee blokken van 45 minuten en een kwartiertje wisseltijd. In elk blok begeleid je maximaal vijf kinderen.

Als vrijwilliger bij Welzijn De Meierij krijg je een vrijwilligerscontract. Er zal een gezellige werkomgeving zijn, waarin je samenwerkt met in ieder geval één andere vrijwilliger. Je wordt begeleid door je coördinator, er zijn intervisiebijeenkomsten met je eigen team en/of de vrijwilligers van de huiswerkbegeleiding in heel Meierijstad. Er zullen ook verdiepende workshops zijn, waar nodig.

Vacaturenummer 23898

Wilt u reageren op deze vacature? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via telefoonnummer 073-544 1400 of mail naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.

Benieuwd naar andere vacatures? Neem dan een kijkje op de vacaturebank

via: www.welzijndemeierij.nl