Hoog bezoek bij de Watersteeg

VEGHEL – Dankzij een initiatief van Willemien Coolen en haar man konden Dirk en Melissa Kremers hun 3 maanden oude dochtertje Juna eindelijk aan haar overgrootmoeder laten zien. Dat gebeurde zaterdagmorgen allemaal bij De Watersteeg in Veghel waar Juna’s overgrootmoeder verblijft. Willemien Coolen is daar gastvrouw. Zij maakt dagelijks mee hoe teleurgesteld de bewoners zijn nu ze al wekenlang bezoek van hun familieleden moeten ontberen.

Sponsor

Een verdrietige Willemien wilde daar iets aan doen. Haar man bracht haar op het idee om een hoogwerker in te huren. Dankzij haar broer bleek verhuurbedrijf Kennis uit Veghel een hoogwerker te willen sponsoren. En zo gebeurde het dat familieleden van bewoners van de Watersteeg zaterdag met Willemiens man in het bakje aan het roer naar de tweede verdieping konden om de ouderen te zien en te spreken via een beeldverbinding.

Veel foto’s en filmpjes

Van al die vreugdevolle momenten kreeg de slapende Juna echter niets mee. Maar als de tijd daarvoor rijp is zullen pappa en mamma Dirk en Melissa haar ongetwijfeld de vele foto’s en filmpjes die gemaakt werden laten zien.