Hij komt, hij komt….

Sinterklaas hoopt dat heel veel kinderen hem inhalen.

MEIERIJSTAD – Hij is al onderweg en schreef zelfs al een brief aan de kinderen in Schijndel… Sinterklaas heeft heel veel zin om alle kinderen na een jaar weer te zien. Hij hoopt dat veel kinderen en hun ouders hem in wille halen. Daarom vroeg de Sint ons om alle intochten op een rij te zetten….

Zaterdag 12 november Erp
Sinterklaas brengt een bezoek aan het Hertog Janplein in Erp. Helaas heeft hij ons nog geen tijd doorgeven…

Zaterdag 12 november Schijndel
Sinterklaas vond de lichtjesintocht vorig jaar fantastisch. Hij verheugt zich dan ook op deze intocht, zaterdagavond om 17.45 uur. Speciaal voor deze intocht heeft hij kinderburgemeester Danique Heesakkers uitgenodigd. Sinterklaas vertrekt m 17.45 uur van sporthal de Dioscuren. De route gaat door de Pompstraat via de Hoofdstraat over de Markt achter de kerk om, stukje Vicaris van Alphenstraat, terug naar de Markt en via de Pompstraat weer terug naar de sporthal

Zondag 13 november Veghel
Sinterklaas komt om 13.30 uur aan in de haven van Veghel. Niet met één, maar met vier boten. Je kunt wel raden dat er dus ook heel veel pieten mee komen! Burgemeester van Rooij zal de Sint welkom heten. Op zijn paard zal Sinterklaas van de haven naar de Markt trekken. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen op de Markt ook nog een zakje snoep afhalen met de bon die ze thuis hebben gekregen. Deze bonnen zijn ook ter plekke te koop. Extra fijn is dat er ook ‘glutenvrije pieten’ meelopen tijdens de intocht. Zij delen glutenvrij snoep uit. Ze zijn het herkennen aan hun felgroene tas en het speciale logo op hun kleding.

Zondag 13 november Sint-Oedenrode
Om 13.00 uur komt Sinterklaas aan bij De Dommel. Van daaruit vertrekt hij naar het Kerkplein. Daar zal hij rond 15.00 uur aankomen. Op het Kerkplein start om 15.5 uur een Sinterklaasfeest en volgt ook de ontknoping van het Pepernotenmysterie. Spannend!

Zondag 13 november Boschweg Schijndel
Sinterklaas komt ook naar de Boschweg in Schijndel. Hij wordt daar rond 13.30 uur verwacht en zal tot 15.30 uur blijven om er met de kinderen een gezellig middag van te maken.

Zondag 13 november Wijbosch
Sinterklaas ontmoet graag alle kinderen van Wijbosch in De Schakel op zondagmiddag.

Zondag 20 november Keldonk
Sinterklaas zal op zondagmiddag 20 november in Keldonk op bezoek komen. De tijd is nog onbekend.

Zondag 20 november Zijtaart
Sinterklaas heeft zin in een vrolijke, muzikale intocht. Daarom vraagt hij alle kinderen om rond 10.30 uur met een muziekinstrumentje naar het VOW-terrein te komen. Hij trekt dan met alle kinderen naar het dorpshuis. Daar heeft hij tot 12.45 uur tijd om met de kinderen feest te vieren.