Heemkundekring Erthepe houdt Boekenmarkt in Ter Aa

ERP - Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 augustus 2020 wordt in Sport- en ontmoetingscentrum Ter Aa in Erp een boekenmarkt gehouden. Op 27 en 28 augustus geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 29 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur. De boekenmarkt is de eerste activiteit in het nieuwe seizoen van Heemkundekring Erthepe.

Leesvirus
Nu de zomervakantie voorbij is, ben je waarschijnlijk door je stapel te lezen boeken heen. Iedereen die graag leest en besmet is door het ongevaarlijke ‘leesvirus’, weet daar alles van. Geen probleem. De heemkundekring biedt uitkomst. Erthepe heeft het afgelopen jaar zoveel romans en dubbele heemkundige boeken ontvangen, dat het tijd wordt een grote opruiming te houden.

In quarantaine
Tegen een zacht prijsje kun je dan in het bezit komen van spannende romans, thrillers en non-fictie boeken over diverse onderwerpen. De inkomsten van de boekenmarkt komen ten goede aan de activiteiten van Heemkundekring Erthepe. En nog een voordeel; je kunt ook na je vakantie met een boek ‘in quarantaine’ gaan. Maak je bij het bezoek aan de boekenmarkt in Ter Aa geen zorgen. De organisatie neemt voldoende maatregelen om verspreiding van dat virus te voorkomen. Daarnaast rekent men erop dat ook bezoekers zich strikt aan de regels houden.

Boekenmarkt Erthepe