Heel Veghel Zingt Mee staat in de startblokken

VEGHEL – Zaterdagmiddag om 13.00 uur is de kaartverkoop gestart voor ‘Heel Veghel Zingt Mee’. Dit unieke zangevenement wordt in 2023 gehouden op zaterdag 17 juni voor de café’s op de Markt in Veghel. Horecateams strijden al zingend tegen elkaar en het publiek zingt ook mee. Tickets zijn nu al te bestellen via: www.kuussegatters.nl/kaartverkoop-heel-veghel-zingt-mee

Nieuw dit jaar is de toevoeging van een BBQ, verzorgd door het Foettiem van de Kuussegatters. Van 18:00 tot 19:30 uur kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten om energie op te doen voor het evenement. De ontvangst begint om 20:00 uur en het evenement zelf start om 20:30 uur, waarbij teams verdeeld zijn over de 5 kroegen op de Veghelse Markt.

Uit volle borst meezingen
Heel Veghel zingt mee is een evenement dat bekend staat om zijn gezelligheid en saamhorigheid. Met teams die strijden voor de eer en het publiek dat uit volle borst meezingt, belooft het een avond te worden om nog lang over na te praten. Voor meer informatie en updates over Heel Veghel zingt mee, volg je Instagram en Facebook van @heelveghelzingtmee.

We hebben de editie van 2021 bijgevoegd.

Een volle Markt tijdens Heel Veghel Zingt Mee
Fotograaf: Organisatie Heel Veghel Zingt Mee