Heel veel soeps uit Veghel

Ondernemen in crisistijd Afl 13

MEIERIJSTAD - Eric van de Ven uit St. Oedenrode heeft 800 kalveren waarvan er volgende week 400 naar de slacht moeten. Maar de vraag naar kalfsvlees is ook heel hard terug gelopen en de koelhuizen zitten overvol. En de kalfjes…die groeien door.

Eric van de Ven uit St. Oedenrode heeft 800 kalveren waarvan er volgende week 400 naar de slacht moeten. Maar de vraag naar kalfsvlees is ook heel hard terug gelopen en de koelhuizen zitten overvol. En de kalfjes…die groeien door.

Sinds 1 januari is Hans Jansen de nieuwe eigenaar van Sport Studio Van Dijk i8n Veghel en verhuisde deze markante sportschool om letterlijk en figuurlijk onderdak te vinden bij Intratuin. Maar de officiele opening was nog niet achter de rug of de deuren moesten alweer dicht.

Bij de Verspillingsfabriek in Veghel hebben ze een Corona-actie bedacht: je kunt er een doos Heel veel Soeps bestellen, voor jezelf of voor iemand anders, en voor elke verkochte doos doneert de Verspillingsfabriek 1 zak soep aan de Voedselbank.

En hoe risicovol ondernemen in de evenementenbranche is vertelt Johan Dortmans van Par T Events aan de talkshowtafel van Samen Meierijstad.

Dit zijn de onderwerpen in onze rubriek Meierijstad: Ondernemen in Crisistijd, dat elk uur wordt uitgezonden in ons tv-programma RondOM. En de aflevering is ook te zien op onze website en via de app.