Grote opening Jump in de Vink (video)

SCHIJNDEL - Zaterdag opende wethouder Jan Goijaarts een nieuw evenement, genaamd Jump in de Vink. Het evenement, gericht op jonge kinderen, wordt door Wijkraad Hoevenbraak - Hulzebraak georganiseerd, samen met KBO Zuid.

Bij Jump in de Vink is voor kinderen van alles te beleven: van springkussens, een rodeostier, een escaperoom, een ballonnenclown tot schminken. Zo konden de kinderen zich urenlang vermaken in het cultureel centrum.

Nathalie van Heesch-Heijn van Wijkraad Hoevenbraak - Hulzebraak is in de wolken met het aantal kinderen dat aanwezig is: "Wel gehoopt, niet verwacht. Het was een van mijn stoutste dromen om al deze kinderen hier los te zien gaan. Ik ben er echt heel blij mee." Wethouder Goijaarts juicht evenementen als Jump in de Vink toe: "De verbinding tussen jong en oud springt er hier uit. Ik wordt hier heel erg blij van."

Als het aan Van Heesch-Heijn ligt, zullen er meer edities van Jump in de Vink volgen, alleen daar heeft wel de hulp van sponsoren en vrijwilligers van nodig. "Als het ons blijft lukken om dit te organiseren, dan blijven we dat zeker doen."