Groovy songs in De Afzakkerij

VEGHEL - In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is het zaterdag 11 november de beurt aan Mr. Montis & Me. Jazzy en groovy songs door Frank Montis (keys & vocals) en niet zelden een muzikale gast.

Frank Montis (Hamond/Fender) werd geboren als Frank van den Berge in 1974. Hij is inmiddels bekend van het trio Montis, Goudsmit & Directie, The Pulitzers, Delmontis, Laura Vane and the Vipertones en de Soulsnatchers. Frank stond als toetsenist met diverse formaties op alle grote jazzpodia in Nederland waaronder Northsea Jazz en Jazz in Duketown en was o.a. op TV muzikaal te gast bij Matthijs van Nieuwkerk. Ook was hij dit jaar op een Europese tour met de Engelse soul & blues zangeres Jo Harman. Daarnaast geeft hij als docent les op het Hammond B3 orgel. Zijn eigen muzikale helden zijn o.a. Jimmy Smith, Jimmy McGriff en Billy Preston.
Verwacht een avond met toegankelijke muziek met bekende en minder bekende songs en evergreens uit the American Songbook maar ook eigen jazzy en poppy nummers. De toegang is gratis, aanvang 21.00 uur.