Gratis voorstellingen Blauwe Kei tijdens Fabriek Magnifique

Tijdens cultuurfestival Fabriek Magnifique zijn in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, twee gratis voorstellingen. Op zaterdag 23 juli Comedy Café en op zaterdag 23 én zondag 24 juli De Grote Reis.

Fabriek Magnifique is van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli in Veghel. Het biedt theater en muziek, kunst en cultuur, design en food. Klein en groot, lokaal en landelijk, fantasie en werkelijkheid. In dat kader levert de Blauwe Kei een bijdrage in de vorm van de twee gratis voorstellingen.

Comedy Café

Een ongedwongen avond met cabaretiers Marlon Kicken, Marco Lopes, Victor Luis van Es en Jules Keeris. Reserveren kan via www.blauwekei.nl/comedycafefm. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar en vol is vol.

De Grote Reis

De bus is een oude stadsbus met een interieur op kinderformaat. De bus rijdt echt, maar na het avontuur blijkt dat hij helemaal niet van z’n plek is geweest. In circa 35 minuten komen kinderen in tientallen vreemde landen; door bergen en dalen, smalle tunnels en donkere bossen en zelfs op de bodem van de oceaan. De adviesleeftijd is 4 tot en met 7 jaar, maar iets oudere broertjes en zusjes kunnen gerust mee instappen.
De Grote Reis staat tussen de silo’s op de Noordkade en 'vertrekt' op de volgende tijden: zaterdag 23 juli om 13.00, 14.30 en 16.00 uur en zondag 24 juli om 11.00, 13.00, 14.30 en 16.00 uur.
Een ticket vooraf reserveren is niet nodig, je kunt op de dag zelf (gratis) instappen. Ben wel op tijd, want vol is vol.

Volledige programma én tickets: www.blauwekei.nl