Gratis mini-cursus zwemmend redden bij RBV

VEGHEL - Als het warme waar van de afgelopen weken in de zomer doorzet zal dat veel mensen aanmoedigen om regelmatig het verkoelende water op te zoeken. Om inwoners van Meierijstad en omstreken goed voor te bereiden op een warme zomer biedt de Reddingsbrigade Veghel (RBV) een gratis mini-cursus zwemmend redden aan.

Op 6 en 13 juli krijgt iedereen tot en met 18 jaar de kans om onder begeleiding van een instructeur de basis van het zwemmend redden te leren. Op die manier kunnen we allemaal helpen om de wateren in en om Meierijstad de komende zomer een stukje veiliger te maken.

Wanneer?
De lessen op 6 en 13 juli 2022 worden gegeven in zwembad De Beemd in Veghel: Van 15:45 uur tot 16:45 uur voor iedereen van 6 jaar tot en met 9 jaar. Van 16:45 uur tot 17:45 uur voor iedereen van 10 jaar tot en met 13 jaar. Van 17:45 uur tot 18:45 uur voor iedereen van 14 jaar tot en met 18 jaar.

Voorwaarde om deel te nemen is wel dat je al moet kunnen zwemmen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan een van de twee lessen deel te nemen. Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een email naar: opleidingen@reddingsbrigadeveghel.nl
Kun je niet op 6 of 13 juli of ben je ouder dan 18 jaar dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen om een keer te komen kijken.

Vaartuig RBV