Gratis fietskaart voor alle inwoners van Meierijstad

MEIERIJSTAD – Er is een nieuwe fietsknooppuntenkaart Ontdek en beleef Meierijstad. Vanaf 30 juni krijgen alle inwoners van de gemeente die kaart in de bus.

Tijdens een bijeenkomst van het Platform Gastvrij Meierijstad bij het Goeie Leven in Eerde, reikte wethouder Coby van der Pas de eerste Meierijstad fietsknooppuntenroute uit aan Anke en Johan van Esdonk.

Trots op al het moois

Wethouder Coby van der Pas: “Door het coronavirus is onze bewegingsruimte de afgelopen maanden klein geweest. Gelukkig kunnen en mogen we er met z’n allen langzaam maar zeker weer op uit trekken. Wij zijn trots op al het moois dat Meierijstad te bieden heeft en willen dat graag delen met onze inwoners.”

De kaart is ontwikkeld in samenspraak met het platform ‘Gastvrij Meierijstad’. Ook de recreatief-toeristische ondernemers op het gebied van verblijfs- en dagrecreatie inclusief horeca staan erop vermeld. De kaart is ook verkrijgbaar bij alle deelnemende recreatieve ondernemers en organisaties, de VVV’s in Schijndel en Sint-Oedenrode en het UITpunt in Veghel.

Coby van der Pas toont de eerste kaart aan Anke en Johan van Esdonk