Gratis familiedag bij Blauwe Kei


VEGHEL - Op 2, 3 en 4 september trapt de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, het nieuwe seizoen af met een echt feestweekend. De zondag, 4 september, is een familiedag bomvol jeugdvoorstellingen. Er zijn er die dag drie (gratis) te zien: een babyconcert BB (0,5+), een Goedemorgen Noordkade kids-editie (4+) en de voorstelling Superjuffie (5+).

Het babyconcert, van Wonderland Collectief, biedt een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten. Tijdens de Goedemorgen Noordkade Kids-editie genieten kinderen van de muziek van Beth & Flo, een vrolijk pianoduo. Ze racen over de toetsen met twintig vingers tegelijk, maar spelen ook mooi zacht en dromerig. Superjuffie is een theatervoorstelling over een juf met superkrachten, gebaseerd op de gelijknamige boeken.
Tevens is op zondag, voor volwassenen, de film Un Triomphe te zien. De film is gratis, wie er voorafgaand een ontbijtje bij wil, betaalt enkel het ontbijt. Un Triomphe is een Frans komisch drama over een acteur die een theaterworkshop geeft aan gedetineerden.“Un Triomphe is een sympathieke feelgoodfilm met een multiculturele cast, gebaseerd op een waargebeurd verhaal” (NRC).
Het volledige programma én tickets van de feestelijke seizoenskick-off is te vinden op de website van de Blauwe Kei..

Tags