Gouden Dans Project voor 65-plussers in Meierijstad

MEIERIJSTAD - Na het succes in 2020 wordt er voor de tweede keer een dansproject voor 65-plussers georganiseerd. Deelnemers worden in vier maanden tijd klaargestoomd voor een echte dansvoorstelling in de Blauwe Kei in Veghel.
Gouden Dans Meierijstad editie 2019-2020
Fotograaf: Hans Hordijk

Voor iedere 65-plusser
Er is plaats voor veertig ouderen in dit Gouden Dans project. Iedere 65-plusser kan meedoen, ook mensen die nog nooit gedanst hebben of die minder goed ter been zijn. De repetities starten op woensdag 1 februari in de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noorkade in Veghel. Het project wordt afgesloten met een voorstelling genaamd Super op zondag 4 juni in de Grote Zaal van de Blauwe Kei op de Noordkade.

Bewegen en nieuwe vrienden maken
Gouden Dans, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade zijn opnieuw een samenwerking aangegaan voor een uniek maatschappelijk project met ONS Welzijn en Stichting Met Je Hart. Bewegen, eenzaamheid op afstand houden en nieuwe vrienden maken. Dat is het idee achter het project Gouden Dans. In vijftien repetities werken de ouderen onder leiding van choreograaf Ireen Kurvers toe naar een eindvoorstelling.

Repetities
De repetities van Gouden Dans starten op woensdag 1 februari en zijn vier maanden lang iedere woensdag in de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel (eerste groep van 10.30 tot 12.00 uur, tweede groep van 12.45 tot 14.15 uur).

Deelname
Kosten voor deelname aan het Gouden Dans project (repetities inclusief koffie en thee en eindvoorstelling) zijn € 65 per persoon. Voor meer informatie of aanmelden: Esther de Bie van ONS Welzijn (esther.debie@ons-welzijn.nl/088-3742525). Meer informatie over het Gouden Dans project is te vinden op www.blauwekei.nl.

Gouden Dans Meierijstad editie 2019-2020
Fotograaf: Hans Hordijk