Goede Doelen Week Veghel start 7 september

VEGHEL – Met spandoeken, posters en vlaggen in de straten laat de organisatie van de Goede Doelen Week (GDW) de Veghelse bevolking weten dat deze collecte weer in aantocht is. Bovendien valt begin september bij iedereen een GDW-envelop op de deurmat. Hierin zit een informatiebrief en een collecteformulier.

Tijdens de collecteweek van 7 tot en met 12 september wordt in Veghel gecollecteerd voor 18 goede doelen. Op het collecteformulier kan men aangeven hoeveel geld voor een bepaald fonds is bestemd. Het totaalbedrag stopt men samen met het formulier in de envelop. In plaats van contanten kan op de achterzijde van het formulier ook een machtiging worden ingevuld. De gesloten envelop geef je vervolgens op 11 of 12 september tussen 08.30 en 12.00 uur af bij één van de 4 inleverpunten, te weten; Albert Heijn aan het Stadhuisplein, Cafetaria De Bunders, Jumbo aan de Leo van der Weijdenstraat en de Jumbovestiging op de Noordkade. Op zaterdagochtend kan dit ook tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Rabobank.

Online doneren
Voor het eerst is het mogelijk om online te doneren. Dit doe je door de QR-code op de envelop te scannen. De organisatie wijst erop dat op de begeleidende brief en collecteformulier de inleverdatums niet zijn aangepast. Hierop staat maart/april 2020 vermeld. Vanwege corona kon de geplande collecte toen niet doorgaan.
Al het nieuws over de goede doelen week in Veghel is te vinden op de website www.goededoelenweekveghel.nl en op de Facebook-pagina www.facebook.com/gdwveghel

Jeroen Melief gaf zondag 6 september een toelichting in de 55Plusshow. Dit interview is hieronder te beluisteren.

Interview over de Goede doelen week in Veghel
Spandoeken op straat