Goede Doelen Week Veghel haalt minstens 84000 euro op

VEGHEL – De organisatie van de Goede Doelen Week Veghel heeft in een persbericht gedeeld dat de opbrengst van deze editie succesvol is verlopen. Op dit moment is duidelijk dat er al zeker 84.000 euro opgebracht is.

In april was de achtste editie van de Goede Doelen Week Veghel. Tijdens deze collecte konden de inwoners van Veghel doneren via de retourenveloppen (contant of machtiging) of via de website (digitaal doneren). Het bovengenoemde bedrag is nog niet het definitieve aantal. Penningmeester Rob Hendriks meldt dat er enkele forse donaties zijn ontvangen, die zijn nog niet volledig verwerkt.

De afgelopen weken is alles geteld en zijn de donaties ingevoerd. Natuurlijk willen wij de Veghelse inwoners, alle vrijwilligers, betrokken organisaties en sponsoren heel hartelijk danken. Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren.

De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Zij zien ook dit jaar een duidelijke stijging bij het online doneren. Het gemakkelijke doneren via de QR-code is populair in Veghel. De donaties ontvingen we online (€ 36.500), via machtiging automatische incasso (€ 30.000) en via contant geld in de collecte-emmer bij de huis-aan-huis collecte (€ 17.500). Wij houden u via social media en onze website op de hoogte over de verdeling per fonds. Zodra dit bekend is, maken we het toegekende geldbedrag over naar de 19 fondsen.