Gezocht: ‘zingende mannen’

Popkoor The Key is op zoek naar mannenstemmen

SCHIJNDEL - Popkoor The Key zoekt versterking voor met name de mannenstemmen. De corona pandemie heeft haar sporen bij veel koren nagelaten. Zo ook bij popkoor The Key.
Mannen van The Key: Jos Hoogzaad, Stefan de Goede, William Lammers, Mark van Dinther, Matthieu Fiorito en Jan Beijers
Fotograaf: The Key

In maart dit jaar heeft popkoor The Key de draad weer opgepakt met nieuwe energie en een nieuwe dirigent. “We hebben een goede balans met de huidige zes mannenstemmen, maar willen weer op ‘oude’ sterkte komen. Dus negen stemmen, drie van elk: bas, bariton en tenor”, geeft tenor William Lammers aan. “En die versterking moet ook meteen verjonging zijn”, vindt bas Matthieu Fiorito. “Veel koren vergrijzen.”

Oudgedienden Jos Hoogzaad en Stefan de Goede zingen al jarenlang bij de The Key en zijn het gevarieerde poprepertoire en hun mede koorleden nog lang niet beu. “Kom zingen!” luidt de oproep van de mannen van The Key.

Repetitie
Popkoor The Key repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de ruimte van
Handboogvereniging Amicitia in sporthal de Dioscuren. De komende optredens van het koor zijn het kerstconcert op 11 december in de Heilige Servatiuskerk op de markt en voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie van gemeente Meierijstad in het Spectrum op 9 januari. Belangstellenden kunnen contact opnemen per mail, app of telefoon via Eugé van Uden: eugevanuden@hotmail.com of 06 3636 8519.