Geslaagde kersthappening Popkoor Switch

SCHIJNDEL – Dit weekend vond een geweldige kersthappening plaats in het Gasthuis aan de Boschweg. Popkoor Switch verzorgde op zaterdag en zondag voor meer dan 170 bezoekers geheel in Charles Dickens stijl een kerstoptreden met daarnaast een diner. Het projectkoor werd begeleid door een combo onder leiding van Ad Arens.

Combinatie zingen en diner
Iedere twee jaar trakteert Switch haar publiek op een kerstoptreden in combinatie met een diner. Het bijzondere hieraan is dat de koorleden zelf het eten uitserveren. Marion Goossens is mede organisator van dit evenement: “We hoeven helemaal geen reclame te maken. Een berichtje op Facebook en binnen een paar dagen zijn we uitverkocht.” Op de vraag of er dan extra avonden worden bijgeboekt is het antwoord stellig: “We willen dit graag kleinschalig houden. In een grotere opzet is de organisatie voor ons als kleine vereniging niet meer te behappen”.

Kerstconcert bij Omroep Meierij
Van het kerstconcert van Switch zijn opnames gemaakt door Omroep Meierij. Het concert wordt uitgezonden op televisie vanaf 21 tot en met 26 december is ook te zien op onze website www.omroepmeierij.nl

Popkoor Switch